Talls en el servei de rodalies de Renfe

El servei de circulació de trens de Renfe quedarà afectat aquest cap de setmana i els dos següents amb motiu de les obres de l’intercanviador del metro de la Sagrera, a Barcelona. L’actuació provocarà un tall parcial de tren de rodalies entre les estacions de Sant Andreu Arenal i l’Arc de Triomf. Les obres afectaran […]

El servei de circulació de trens de Renfe quedarà afectat aquest cap de setmana i els dos següents amb motiu de les obres de l’intercanviador del metro de la Sagrera, a Barcelona. L’actuació provocarà un tall parcial de tren de rodalies entre les estacions de Sant Andreu Arenal i l’Arc de Triomf.
Les obres afectaran les línies 3, 4 i 7 de rodalies, que passen per Montcada. A la línia de Manresa, els trens modificaran el seu recorregut a Barcelona i els viatgers de les estacions de Sant Andreu Arenal i Torre del Baró hauran de fer servir mitjans alternatius, que poden ajornar el trajecte de 5 a 10 minuts. A la línia 7, la de la Universitat Autònoma, es mantindrà el servei habitual entre Martorell i Sant Andreu Arenal i des d’aquesta estació els viatgers disposaran d’un autobús llançadora per connectar amb l’Arc del Triomf. Per informar els viatgers, Renfe reforçarà el personal en algunes estacions, entre elles la de Montcada Bifurcació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari