L’alcalde demana que no es demori l’inici de les obres del soterrament ‘perquè no hàgim de lamentar més víctimes’

Ajuntament i PTJST fan un minut de silenci en record de l’home atropellat divendres per un tren que circulava per l´R2 en direcció Girona

L'alcalde, a la dreta de la imatge, acompanyat de representants dels grups municipals del PSC, ECP, ERC, PP i Vivim i de membres de la Plataforma Tracte Just
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament de Montcada i Reixac i la Plataforma Tracte Just-Soterrament Total han fet un minut de silenci aquest migdia en record de l’home de 54 anys que va ser atropellat ahir al vespre per un tren que circulava per l’R2 en direcció Girona. Amb aquesta, ja són 180 les persones que han mort a les vies del municipi des que es van començar a comptabilitzar per part de la PTJST. L’acte d’homenatge s’ha fet a la Cruïlla del Soterrament –a la cantonada entre els carrers Colon i Bogatell–, on està el monòlit en record a les víctimes, que s’ha omplert de clavells blancs.

L’alcalde de Montcada, Bartolo Egea, ha manifestat el seu condol als familiars de la persona atropellada i ha demanat que les obres del soterrament, ja adjudicades i amb el contracte signat, comencin com més aviat millor “perquè no hàgim de lamentar més víctimes“. L’acte ha comptat amb la presència de nombrosos regidors del govern (PSC, Vivim i PP) i dels grups de l’oposició (ECP, ERC i Vox).

Per la seva banda, membres de la PTJST han expressat a laveu.cat la seva preocupació per la falta de manteniment de l’entorn de les vies per part d’Adif, tot alertant del perill que suposa l’excés de vegetació en els punts propers als passos a nivell, ja que limiten la visibilitat a l’hora de travessar les vies, com passa al del carrer Pasqual.

Les canyes que hi ha prop del pas a nivell del carrer Pasqual dificulten la visibilitat dels vianants

Deixa un comentari