L’associació Amics de Reixac ret homenatge a Ramon Bueno

Quatre poetesses reciten poemes en memòria de l’activista sociocultural a l’església de Sant Pere

D'esquerra a dreta, Lourdes Balart, Carme Pagès, Elisa Riera i Anna Passarell, en la primera edició de la Nit de Poesia dedicada a Ramon Bueno, el març de 2023
Arxiu/Pere de Lamo
Francesc López, president de l'ACM, va llegir un text sobre la figura de Ramon Bueno
Antoni Orihuela, de l'ACM, durant la seva intervenció a l'homenatge
Els músics Xus Asenjo i Amador Moreno, de l'Associació Musical Giravolt
La vídua de Ramon Bueno, Laura Grau, amb el president d'Amics de Reixac, Eduard Aguilar

L’església de Sant Pere va acollir dissabte passat la 4a Nit de Poesia a Reixac I Memorial Ramon Bueno. D’aquesta manera, l’associació Amics de Reixac ret homenatge a la memòria de l’activista sociocultural, col·laborador de l’entitat des de 2019, any en què es va fer càrrec de coordinar aquesta proposta cultural que convida poetes i poetesses de Montcada i de fora a recitar versos en aquest temple emblemàtic de la Serralada de Marina.

En aquesta ocasió les autores convidades van ser les montcadenques Elisa Riera, Anna Passarell i Lourdes Balart –que va debutar com a poetessa– i Carme Pagès, de Figueres. Francesc López i Antoni Orihuela, de l’Associació Cultural Montcada (ACM), també es van afegir a l’homenatge, amb dos escrits sobre la trajectòria i el tarannà humanista de Ramon Bueno, que també estar vinculat a l’entitat en els últims temps. L’acte va ser presentat per Xavier Colomé i amenitzat pels músics de l’associació Giravolt Xus Asenjo i Amador Moreno.

Deixa un comentari