Centenars de famílies visiten el Carrer del Joc i La màquina del temps del Museu

El Bestiari de deu colles de diables protagonitza un espectacular correfoc. Els concerts de La máquina de escribir, Yonki Love i Els Catarres omplen l’Espai Poblet

Una de les bèsties que van participar al Correfoc dels Diables de Can SAnt Joan
Arxiu/Laura Grau
Una de les atraccions més visitades pels nens al Carrer del Joc
La máquina del temps va registrar més de 400 visites en tres hores el 18 de maig en el marc del Carrer del Joc
La màquina del temps del Museu va ser un èxit de visitants

La segona jornada de festa major, dissabte 18 de maig, va estar marcada per les propostes lúdiques del Carrer del Joc, pel qual van passar durant tot el dia centenars de famílies. Les propostes més exitoses van ser el rocòdrom amb tirolina i l’espai de videojocs educatius. Al migdia la festa de l’escuma va omplir el carrer Generalitat de canalla, tot i que la temperatura no convidava gaire a mullar-se. A la tarda, es van formar cues al Museu Municipal per visitar la màquina del temps en què es va transformar l’equipament, que va ambientar les diferents sales per fer un recorregut pel Modernisme, l’època medieval i el món íber. Al matí el Museu també va organitzar amb la col·laboració d’El Cim una caminada i una visita guiada al poblat de Les Maleses en la qual va participar una setantena de persones. També a la tarda la plaça de l’Església va acollir una ballada de sardanes amb la Cobla La Principal de la Bisbal i una actuació dels alumnes i professors de l’Aula de Rock de l’Ajuntament. El concert i el ball de festa major es van fer a la pista coberta del carrer Bonavista amb l’orquestra La Principal de La Bisbal.

L’altre escenari de la festa major, l’Espai Poblet, va congregar a última hora de la tarda el bestiari de 10 colles de diables per commemorar el 25è aniversari del Drac de la colla de Can Sant Joan. Les bèsties i les respectives comitives van protagonitzar una cercavila fins al carrer Major i, posteriorment, un espectacular correfoc, fent el recorregut invers. Els concerts de La Máquina de Escribir i Yonki Love, de Montcada, i del grup de rock català, Els Catarres, van posar fi a la segona jornada de la festa, marcada per unes temperatures més baixes del normal per l’època.

 

 

Deixa un comentari