Creix la participació a la majoria dels actes del programa

Una tarda de circ amb dos espectacles d’alt nivell i els focs d’artifici tanquen quatre dies d’intensa activitat

El Circ Los va actuar a la plaça de l'Església, plena a vessar de gent dilluns a la tarda
Laura Grau
Afrika Mwoto, vinguts del parc d'atraccions de Port Aventura, van fer acrobàcies espectaculars el diumenge a la tarda al final del carrer Major

 

L’elevada participació de públic a tots els actes ha marcat la celebració de la Festa Major 2014, que ha tingut lloc del 6 al 9 de juny. “Estem molt satisfets de com ha anat tot plegat, els espectacles infantils han estat un èxit, l’espectacle de Dèria Teatre i de la colla de Diables va ser increïble i el carrer Major es va omplir de gom a gom i l’Espai Poblet s’ha consolidat, la ciutadania ha respost molt bé a tots els actes programats i la implicació de nombroses entitats ha estat fonamental perquè la festa hagi estat un èxit”, ha manifestat el regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly. Les activitats de caire popular han comptat amb una gran assistència de públic, com és el cas dels carrers del joc, dels oficis i del circ, així com els concerts de l’Espai Poblet. Els espectacles com el concert i el ball amb l’Orquestra Maravella així com les funcions de ‘Mi sueño es…’, del grup de Teatre de La Salle, també han comptat amb molt de públic.

 

Una de les novetats del programa ha estat les portes obertes al nou Teatre Municipal, que van tenir lloc dissabte 7 al matí i van comptar amb l’assistència de 150 persones. Dos actors teatralitzaven la visita, fent veure que eren els treballadors de la neteja i de manteniment. La mostra puntaires va comptar amb l’assistència de 120 participants dels tres grups de Montcada i Reixac, de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i de Santa Perpètua de Mogoda. Els gegants de Montcada i Reixac han renovat la seva imatge aquesta Festa Major, hi ha debutat quatre nous capgrossos, els Thaoins, i els castellers de Montcada i Reixac hi ha actuat per primer cop.

 

A la trobada de bestiari del dia 7 al vespre hi van participar el Baró de Nou Barris, el Drac de Tres Caps de Sant Pere de Ribes, la Porca de Sant Antoni, el Corb Borni de Llinars i el Drac Joan de Can Sant Joan, mentre que a l’espectacle ‘Porta de l’infern’, a la nit, hi va assistir la Colla Diabòlica de Gràcia. El concurs de paelles d’arròs, ahir dilluns, va comptar amb 21 participants i la sardinada va comptar amb centenars de persones. Pel que fa als esports, un total de 260 persones va prendre part a la IX Milla Urbana, que va tenir lloc diumenge, dia 8, a la rambla dels Països Catalans.

Deixa un comentari