Dèria Teatre i Diables de Can Sant Joan estrenen ‘Qui res no sap, a l’infern marxa de cap’ aquest dissabte

Inspirada en la pintura ‘El jardí de les delícies’, es podrà veure aquest dissabte a la plaça de l’Església

Dèria i Diables van oferir per festa major un tastet de l'espectacle de carrer que preparen per a la mostra Montcada a Escena
Arxiu/Afotmir

La companyia Dèria Teatre i els Diables de Can Sant Joan presenten ‘Qui res no sap a l’infern marxa de cap’, aquest dissabte 28 d’octubre a la plaça de l’Església (22 h). Es tracta d’un espectacle de carrer de creació pròpia que reflexiona sobre els set pecats capitals a partir de l’obra pictòrica ‘El jardí de les delícies’, del pintor flamenc El Bosco. L’obra s’inclou a la mostra teatral Montcada a Escena, que coordina la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament, i no cal adquirir entrades perquè l’accés és lliure.

Aquesta no és la primera vegada que Dèria i la colla de Diables treballen plegats –ho van començar a fer fa cinc anys en el marc del correfoc de la Festa Major amb petites representacions per obrir la Porta de l’Infern –, però mai fins ara havien abordat un espectacle d’una hora, amb creació de personatges i elements de dramatúrgia. “Apostem per un format més teatral, obrint una nova línia de col·laboració amb els Diables que intentarem mantenir en pròximes edicions del Montcada a Escena amb l’objectiu de reivindicar el carrer com un espai de teatre”, ha explicat el director del muntatge, David Velasco.

Deixa un comentari