El web del teatre es col·lapsa davant l’allau de persones demanant entrades a la mateixa hora per visitar la Casa de les Joguines

L’Ajuntament demana disculpes i fa una crida a la calma, tot recordant que hi ha 4.000 invitacions per als cinc dies

Una cúpula brillant, situada davant de la Casa del Maquinista en anteriors edicions
Pilar Abián

Per segon any consecutiu, el web teatremontcada.cat es va col·lapsar la mateixa tarda en què es posaven a disposició del públic les entrades per visitar la Casa de les Joguines, tant per Internet com de forma presencial a l’Auditori Municipal. Això va provocar llargues cues a les portes de l’equipament i força queixes a través de les xarxes socials de persones que, després d’intentar-ho durant diverses hores, no van aconseguir les invitacions.

Segons fonts municipals, el web es va bloquejar davant l’allau de gent que va fer l’intent d’aconseguir les invitacions de forma simultània. La previsió és que la incidència quedi resolta avui amb l’objectiu que les famílies interessades puguin reservar les invitacions de forma gradual durant aquests dies. L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties i fa una crida a la calma, ja que la Casa de les Joguines ofereix un horari prou ampli perquè puguin visitar-la al voltant de 4.000 persones durant els cinc dies que estarà en funcionament a la Casa de les Aigües (28, 29 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, de 17 a 21h).

Deixa un comentari