Els alumnes d’interpretació teatral fan una aula oberta

Els alumnes de l’Aula de Música faran els concerts de fi de curs els dies 27 i 28 a l’Auditori Municipal

Una de les escenes més divertides de l'Aula Oberta dels alumnes del curs d'interpretació teatral, feta ahir a l'Auditori Municipal
Laura Grau

Els alumnes del curs d’Interpretació teatral que imparteix el professor d’art dramàtic Climent Sensada van fer una aula oberta ahir la tarda a l’Auditori Municipal amb motiu del fi de curs. L’aula va consistir en la representació d’algunes escenes d’obres com ‘Vint per vint’, de Joan Barbero, ‘Besos’, de Carles Alberola i Roberto García i ‘Aquí no paga nadie’, de Darío Fo, més algunes improvisacions dels propis actors.

Els dies 27 i 28 de juny, els alumnes dels cursos de música que s’imparteixen a la Casa de la Vila faran el concert de fi de temporada a l’Auditori. El concert del 27, a les 19.30h, està plantejat com una aula oberta durant la qual els alumnes de música, guitarra i piano amb la intenció de mostrar el procés d’aprenentatge que han fet durant el curs, i potenciar el treball en grup “ja que enriqueix els alumnes, els ensenya a escoltar i, sobretot, a compartir”, ha explica la professora, Teresa Silva. El concert del 28 serà exclusivament dels alumnes de guitarra elèctrica (19h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari