Es presenta el cartell i el programa de la Festa Major 2007

L’autor del disseny és el jove montcadenc Pere Mercader

Arribar a tots els públics i fer participar la ciutadania són els objectius principals del programa de festa major de MiR 2007 que es va presentar oficialment ahir la tarda a l’Auditori, en un acte que també va servir per donar a conéixer el cartell anunciador dels actes, l’autor del qual és el jove montcadenc Pere Mercader.
L’alcalde, César Arrizabalaga, del PSC, i la regidora de Cultura, Amèlia Morral, de CiU, van destacar la gran diversitat d’activitats del programa en què també participen les regidories de Joventut i d’Esports. Els concerts de Mojinos Escozíos, l’1 de juny, i el Efecto Mariposa, el 2 de juny, són dos dels plats forts del programa festiu. Per segon any consecutiu torna el Mercat Medieval els dies 3 i 4 de juny, amb actuacions i animació al carrer. Una altra cita consolidada del programa és el concurs de focs artificials que arriba a la setana edició amb més dotació econòmica per a les pirotècnies participants.
Al concurs de cartells han participat enguany 33 autors, 19 dels quals són de Montcada i Reixac. El guanyador, Pere Mercader, té 18 anys, fa segon de batxillerat a l’institut de La Salle i aquesta és la primera vegada que es presenta a un concurs artístic. Per fer el seu disseny el jove ha analitzat els cartells guanyadors d’anteriors edicions i després de detectar-ne els elements comuns ha elaborat la seva proposta utilitzant un programa informàtic de dibuix vectorial.
A més d’escollir el cartell guanyador de festa major, el jurat va atorgar tres accèssits a Aurora Rubio i Miguel Merino, de Montcada i Reixac, i a Montserrat Gómez, de Santa Maria de Martorelles. Els seus dissenys seran la imatge dels cartells de festa major de Can Sant Joan, Mas Rampinyo i la Ribera, respectivament. La guanyadora de la modalitat infantil, en la qual han participat 14 nens, és Anna Carrillo, de 13 anys i veïna de Terra Nostra.
Els treballs premiats i de la resta de participants estaran exposats a l’Auditori fins al 5 de juny. També es podran veure a la mateixa sala les 22 obres participants de la Mostra de pintura de festa major, tres de les quals han estat adquirides per al Fons d’Art de l’ajuntament, concretament les de Francesc Püell, de Sabadell; Gabriel Renom, de Montcada i Ricard Terraza, de Granollers.
Per segon any consecutiu la regidoria de cultura convoca el concurs de fotografia amateur Miralafoto, que premia les millors imatges de la festa major. Les obres s’han d’entregar de l’11 al 15 de juny a la Casa dela Vila.
Les samarretes que ha editat l’Ajuntament amb motiu de la festa major ja es poden adquirir a l’auditori al preu de 5 euros. Les entrades per als concerts de Mojinos Escozíos i El Efecto Mariposa, a tres euros cadascuna, també es poden comprar a l’Auditori. Hi ha una entrada combinada de 5 euros per als dos concerts.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari