Ja està disponible l’aplicatiu per consultar el programa

El nou servei incorpora totes les activitats ordenades per dies i amb un sistema de geolocalització

Ja es pot descarregar l’aplicació per a dispositius mòbils de la Festa Major 2015. L’APP està disponible per a Smartphons i tablets amb sistema Android i IOS. El nou servei incorpora tota la informació de les activitats i esdeveniments organitzats per a la Festa Major, que tindrà lloc des del proper 29 de maig fins a l’1 de juny.

L’aplicatiu incorpora totes les activitats previstes ordenades per dies, un sistema de geolocalització, a més de recordatoris i marques amb M’agrada. També incorpora valoracions de tots els actes un cop finalitzats. Després de la Festa Major, entrarà en funcionament l’aplicatiu de ciutat que informarà sobre l’agenda de la ciutat.

La ciutadania també podrà consultar el programa de la Festa Major per altres canals comunicatius com els webs www.montcada.cat; www.mircultura.cat i al Facebook de l’Ajuntament. El consistori, que ha editat 13.000 exemplars del programa de mà que estan disponibles a tots els equipaments municipals, també ha previst la instal·lació temporal d’una torreta informativa a la plaça de l’Església  amb informació d’interès de la festa del municipi.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari