La Casa de la Vila acull una mostra de caricatures de l’artista montcadenc Ernesto Priego

L’exposició, que es va inaugurar aquest dimarts, recull una trentena de dibuixos de personatges coneguts de l’Estat espanyol

Ernesto Priego, en un moment de la inauguració de la mostra amb l'alcaldessa i la regidora de Cultura i Patrimoni
Berta Barcons

La Casa de la Vila acull fins al 19 de febrer la mostra ‘Caricaotour, un viatge per 30 cares conegudes’, del dibuixant Ernesto Priego (Barcelona, 1966), veí de Terra Nostra. L’exposició, que es va inaugurar aquest dimarts, acull una trentena de caricatures de personatges coneguts, la majoria de l’Estat espanyol, algunes de les quals han estat publicades en revistes de renom com El Jueves i d’altres han guanyat concursos internacionals.

Entre les caricatures exposades a la Casa de la Vila hi ha una de l’alcaldessa, Laura Campos
Berta Barcons

“És d’agrair que es facin exposicions de caricatures perquè a Espanya són un rara avis”, va destacar l’autor, qui va afegir que “espero que la mostra serveixi per introduir-vos en aquest món fascinant de l’humor gràfic, que arribeu a comprendre-la i gaudir-la. Si al final sortiu amb un somriure, haurem assolit l’objectiu”.

Espero que la mostra serveixi per introduir-vos en aquest món fascinant de l’humor gràfic, que arribeu a comprendre-la i gaudir-la. Si al final sortiu amb un somriure, haurem assolit l’objectiu

Ernestro Priego
La mostra de caricatures es podrà visitar fins al 19 de febrer a la Casa de la Vila
Berta Barcons

La inauguració va comptar amb la presència de la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs (ERC), i l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), qui va destacar “l’enorme talent d’Ernesto Priego. És un honor comptar amb aquesta mostra d’un dels millors caricaturistes de l’Estat” i va lamentar que la caricatura “no tingui el reconeixement que es mereix en el món cultural”. Per la seva banda, Borràs va fer una repassada per la trajectòria de l’artista, posant de relleu “la gran qualitat” de totes les obres i l’aposta de l’Ajuntament “per la cultura en totes les seves vessants”.

Seccions:

Deixa un comentari