La Casa de les Aigües, escenari del rodatge d’una sèrie online de dansa

‘Difficult existence’, que s’emetrà una vegada al mes per Internet, porta el segell del montcadenc Carlos Andreu Rodríguez, ‘Duke’

La Casa de les Aigües s'ha convertit durant aquests dies en un plató

‘Difficult existence’ és el nom de la primera sèrie de dansa espanyola que només es podrà veure per Internet i que porta el segell del montcadenc Carlos Andreu Rodríguez, més conegut com ‘Duke’, que va viure al nostre municipi fins els 18 anys. Després de viure a Berlín (Alemanya), ‘Duke’, amb una vida professional dedicada al món audiovisual i al ball, ha tornat a Catalunya i s’ha llançat a l’aventura de produir, amb altres socis, aquesta primera sèrie espanyola online que té a la dansa com a gran protagonista.

‘Difficult existence’ és una thriller que es gravarà en castellà, tot i que també es subtitularà al català i a l’anglès. Una vegada al mes s’emetrà un capítol d’uns 20 minuts i, segons l’acceptació que tingui a la xarxa, la sèrie s’anirà allargant. ‘Duke’ ha escollit un lloc ben especial per rodar els dos primers capítols de la seva sèrie: la Casa de les Aigües. “Coneixia el lloc i el seu espai, amb els túnels que té i la seva arquitectura, és perfecte per explicar la nostra història”, comenta el director i creador d’aquesta sèrie, que agraeix les facilitats que ha rebut per part del regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Daniel Moly, per poder utilitzar aquest espai municipal. Des d’aquest dijous i fins al diumenge, l’equip de ‘Difficult existence’ estarà a la Casa de les Aigües rodant en els seus exteriors i interiors. Fins i tot, aquesta nit, a les 22.00h aproximadament, hauran de tallar el trànsit en un pont proper a la zona durant una estona per poder gravar una de les seves escenes.

‘Difficult existence’ està protagonitzat per Frank Da Costa, un coreògraf amb una gran reputació, i Erika Sanz, actriu i baillarina que ha treballat en sèries tan reconegudas com Un Paso Adelante (UPA Dance) o Àguila Roja. En cada capítol els diàlegs entre els personatges s’aniran alternant amb la dansa, que tindrà un gran protagonisme amb diferents estils com el flamenc o el hip hop. Els primers ballarins que hi col·laboren formen part del grup de ball flamenc Aita.

El 12 de setembre, es llançarà un trailer de la sèrie, que ja es podrà començar a veure a partir de l’1 d’octubre a la seva pàgina web www.difficultexistence.com.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari