‘La Cultura en marxa!’ congrega més de 200 espectadors el primer cap de setmana

La programació especial intenta atraure el públic, garantint la seguretat en un format a l’aire lliure i amb control d’accés i aforament

El trio italià Rivolta va fer passar una bona estona al públic
Laura Grau
El públic del circ, assegut amb cadires separades i mascaretes a la pista de l'escola Reixac
El públic del primer vermut musical de setembre, al parc de la Cerveseria
Un moment de l'actuació de la companyia Up Arte, amb l'espectacle 'Àureo'

El primer cap de setmana de 'La Cultura en marxa!' ha evidenciat que, malgrat la Covid-19, el públic té ganes de tornar a gaudir de la música i els espectacles en directe. L’espectacle de circ programat dissabte a l’escola Reixac, amb la companyia Up Arte, va congregar una vuitantena de persones –l'aforament era de 300–, mentre que el vermut musical al parc de la Cerveseria, amb el trio italià Rivolta, va arribar fins als 150 espectadors, xifra màxima. Les propostes del proper cap de setmana són ‘Rock Circ’, de la companyia Rola Bola (el dia 12, a les 18h a l'escola Reixac), i l’actuació musical del grup Oshun (el dia 13, a les 12h al parc de la Cerveseria).

El programa respon a l'aposta de l'Ajuntament de recuperar la programació cultural, paralitzada durant tres mesos, aplicant les mesures de prevenció de la Covid-19 que marquen les autoritats sanitàries. Durant el mes de juliol, la Regidoria de Cultura i Patrimoni ja va programar diferents sessions de cinema a la fresca, tots els divendres, i vermuts musicals, els dissabtes, amb bona afluència de públic. L'aposta per una cultura segura passa per limitar els aforaments, garantir la distància entre els espectadors, facilitar la higiene de les mans i identificar els assistents. Les seves dades personals són apuntades al control d'accés per tal de poder fer rastrejos en cas de detectar algun brot. Aquesta informació és destruïda després de 15 dies del registre.

"El públic està satisfet i agraït, penso que és un petit respir dins de totes les restriccions que estem patint a causa de la Covid 19. Les mesures de seguretat recomanades es compleixen al 100 % i aixó dona tranquil·litat a qui ve a gaudir dels concerts", ha dit la regidora de Cultura i Patrimoni, M.Rosa Borràs, qui anima els veïns a assistir a les propostes programades aquest setembre, tant de circ com musicals.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari