‘La foto emmascarada’, principal novetat del programa

L’acte de presentació compta amb l’actor Pep Callau com a mestre de cerimònies

La presentació del programa de Carnaval 2010, feta ahir la tarda a la Casa de la Vila, va comptar amb un mestre de cerimònies d’excepció, l’actor Pep Callau, que va fer d’ajudant del Rei Carnestoltes i va explicar al públic què passarà a Montcada amb motiu de la seva arribada prevista l’11 de febrer. La presentació va tenir com a marc l’exposició de vestuari i fotografies de les comparses que van participar a la Rua de Carnaval de l’any passat que es podrà veure a la Casa de la Vila fins al 17 de febrer. Les activitats de Carnaval a Montcada i Reixac començaran el dijous 11 de febrer amb l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a les 18h a la Casa de la Vila. La seva arribada es celebrarà amb una guerra de confetti, un berenar popular amb coca de llardons i l’animació del grup Ambaukatunabia.

 

El plat fort de la festa arribarà dissabte 13 de febrer amb la Gran Rua de Carnaval, que sortirà de Can Sant Joan a les 18h i recorrerà els carrers de la ciutat. Com cada any, en finalitzar la Rua, aproximadament a les 20h, començarà la festa al Pavelló Miquel Poblet, amb el sambòdrom, el sorteig d’un viatge, lliurament de trofeus i disco mòbil.

 

Diumenge 14 a les 12h tindrà lloc a la plaça de l’Església un ball de disfresses per a tota la família a càrrec de la companyia Amadeu & Cia. La celebració del Carnaval finalitzarà el 17 de febrer a les 18h amb l’últim ball amb el rei Carnestoltes, el qual obsequiarà amb un súper barret carnavalero a les nenes i als nens que hagin fet les sardines esbojarrades. La festa finalitzarà amb una xocolatada per a tots els assistents.

 

El programa de Carnaval també contempla com a novetat un concurs de fotografies de màscares. Els interessats podran presentar les seves imatges a la web municipal www.montcada.cat o a la veu.cat del 7 de febrer al 7 de març. Entre totes les fotografies rebudes se seleccionaran les més originals per fer el cartell del carnaval 2011.

 

També es convoca el concurs de sardines artesanals, que es podran portar a l’Auditori Municipal fins al 16 de febrer. A partir del 18 de febrer la Casa de la Vila acollirà una exposició amb les millors fotografies del Carnaval 2010. La regidora de Cultura, Amèlia Morral (CiU), va expressar durant la presentació del programa la seva satisfacció perquè “malgrat la crisi, la rua compta ja amb una desena de comparses inscrites”.

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari