La Salle estrena dissabte el musical ‘Annie’ protagonitzat per una nena de 8 anys

Un espectacle adient pel Nadal del qual se’n faran sis representacions més

Annie, una nena òrfena, és seleccionada entre les seves companyes per viure uns dies a casa d’un milionari. Encara que, en un principi, el seu únic objectiu és donar una bona imatge a la premsa, l’home acaba estimant la petita i decideix ajudar-la a buscar els seus pares. Aquest és l’argument d’Annie, el musical que el grup de teatre de La Salle estrena dissabte a les 10 de la nit a la sala del centre. La coordinadora del muntatge, Rosa Labrador, ha destacat que “és una obra molt adient per aquestes dates perquè la pot veure tota la família”.
En el muntatge participen 65 persones, que van des del sis fins als quaranta anys. El pes de la direcció l’han dut M. José Ezquerra, Isabel Román, M.Carmen Martín i Sergio Martín, que han hagut de treballar la interpretació i la coreografia amb gent d’edats molt diferents.
Es dóna la circumstància que la nena que interpreta el paper principal, María Biescas, és filla del protagonista de la primera obra que va fer el grup Jesucristo Superstar fa gairebé 25 anys. La resta de representacions d’Annie seran el 23 de desembre i, al mes de gener, els dies 12, 13, 20, 26 i 27. L’horari serà els dissabtes, a les 22h, i els diumenges, a les 18h. L’entrada, al preu de 5 euros, es pot comprar a la secretaria del col·legi La Salle de 17 a 18h, o bé, una hora abans de la representació.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari