La sardinada i l’arrossada i una festa de l’aigua, actes centrals del matí

El programa clourà aquesta nit amb el castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Zaragozana

La cercavila tradiciona, amb Xarop de Canya i les colles de gegants de Montcada i Alella, ha acabat a la plaça de l'Església

L’últim dia de la Festa Major arrenca amb la sardinada popular de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta al Parc del barri (10h) i una arrossada popular al Parc Salvador Allende, organitzada per l’AV de Montcada Nova (11h). Per a la canalla, s’ha programat una festa de l’aigua i de l’escuma a partir de les 11h a l’Espai Poblet. El Mercat Medieval continua avui amb el pregó inaugural (11.30h) i els espectacles itinerants a càrrec d’Etzio el mag i Krakfort el Follet. A la tarda hi haurà sardanes a la plaça de l’Església amb la Cobla Popular (18h) i ball de festa major a l’Espai Poblet amb l’orquestra Krater. La festa clourà amb el castell de focs artificials davant del col·legi La Salle a càrrec de la Pirotècnia Zaragozana (22.30h).

Els actes centrals d’ahir, a més de la inauguració del Mercat Medieval, van ser la cercavila tradicional, l’espectacle de circ ‘Eita’ de Zahir Circo, que va omplir la plaça Joanot Martorell, i l’actuació de la banda The Beaties a l’Espai Poblet, amb versions de grups mítics del pop-rock dels seixanta i setanta.

 

 

 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari