Liliana Figini exposa la sèrie ‘Llits’ a la Casa de la Vila

La pintora argentina explora les possibilitats plàstiques de l’objecte i el seu valor simbòlic

Liliana Figini amb la regidora de Cultura i Patrimoni, M.Rosa Borràs, durant la inauguració de la mostra 'Llits', a la Casa de la Vila (Fotos: Laura Grau)

Fins al 27 de febrer es pot visitar a la Casa de la Vila l'exposició 'Llits', de l'artista argentina Liliana Figini. La mostra, inaugurada ahir la tarda, està formada per una quinzena d'obres abstractes amb pintura a l'oli i acríl·lica, per reflexionar sobre el llit com a objecte físic i simbòlic. "M'agrada fer sèries sobre un mateix tema o objecte per explorar-ne totes les possibilitats plàstiques i conceptuals", va dir Figini, durant l'acte inaugural, acompanyada de la regidora de Cultura i Patrimoni, M.Rosa Borràs.

En la sèrie 'Llits', l'artista evoluciona des de la idea d'immobilitat i fixació que suggereix el llit-matalàs, fins al concepte d'espai íntim on l'acció i el viatge són possibles gràcies a la capacitat de les persones de somniar i connectar amb el seu jo subconscient. Figini viu a Barcelona des dels anys noranta i va treballar durant 20 anys com a professora de pintura al Centre de Cultural de Ripollet i com a docent en un institut d'ensenyament públic. Ha participat en diferents exposicions individuals i col·lectives a Catalunya i França.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari