‘Luxúria’ al Teatre Municipal

L’espectacle del ‘bailaor’ David Gutiérrez compta entre els seus músics amb el guitarrista montcadenc, Jordi Centeno

L'espectacle 'Luxúria' compta amb un cor de set ballarines i cinc músics i l'ha dirigit el bailaor i coreògraf David Gutiérrez (Foto: Belén Codina)
Jordi Centeno, amb un antifaç de l'espectacle 'Luxúria'
Jordi Centeno amb el bailaor i els músics, en un moment distès al final de l'obra (Foto: Belén Codina)
El 'bailaor' David Gutiérrez i el guitarrista Jordi Centeno, parlant al final d'una actuació (Foto: Belén Codina)
Un dels números de ball flamenc de 'Luxúria', amb el bailaor David Gutiérrez (Foto: Belén Codina)
Jordi Centeno, de 20 anys, és veí de Can Sant Joan (Foto: Laura Grau)

La companyia internacional Barcelona Ballet Flamenco (BBF) actuarà aquest diumenge 13 de febrer al Teatre Municipal amb l’espectacle ‘Luxúria’ (18h). Dirigida i protagonitzada pel prestigiós 'bailaor' i coreògraf David Gutiérrez, l’obra combina la dansa flamenca tradicional amb la contemporània per explicar de forma teatral els conflictes d’un artista famós, que coneix l’amor de la seva vida, però es deixa dur per la luxúria, que l’acaba portant a un món obscur, de bogeria, ambició i soledat.

Les coreografies trencadores del 'bailaor' barceloní, acompanyat per set ballarines, es recolzen en una solvent banda de músics integrada per un piano, dues guitarres, dues veus, un percussionista i un saxofonista. Entre els músics, hi ha el guitarrista montcadenc Jordi Centeno, de 20 anys, que es va incorporar a la companyia el passat estiu, actuant a diferents ciutats espanyoles i europees.  “Em fa molta il·lusió tocar al meu poble”, diu el jove, veí de Can Sant Joan, que també participarà a la propera gira del grup pels Estats Units.

A 'Luxúria', la música flamenca es fusiona amb altres estils com la clàssica i el jazz, amb la voluntat d’apropar al gran públic una proposta avantguardista i plena de glamour. L'obra es va estrenar el passat juliol a la Sala Barts de Barcelona amb èxit de crítiques i públic i ha voltat per diferents escenaris de l’estat espanyol i d’Europa. Actualment BBF és una de les companyies de dansa flamenca de més projecció internacional. Les entrades es poden comprar al web teatremontcada.cat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari