Molta afluència de públic als patges reials de Mas Rampinyo i Montcada Nova-Pla d’en Coll

La Unió de Mas Rampinyo i l’AV Montcada Nova-Pla d’en Coll van organitzar aquest dimarts sengles rebudes a l’emissari de Ses Majestats d’Orient

Una nena lliura la carta al patge reial que va visitar La Unió de Mas Rampinyo
4/01/2023 10:39
Actualització:
9/01/2023 13:37

Mas Rampinyo va rebre aquest dimarts a la tarda la visita del patge reial, convidat per La Unió. L’emissari de Ses Majestats va arribar en tren a l’estació del barri, on l’estava esperant una comitiva encapçalada per la batucada dels Diables de Can Sant Joan i prop d’una desena de vehicles de l’entitat Amics dels Clàssics. El patge va fer el trajecte fins a la Unió amb una moto tipus Chopper de tres rodes. Ja a la sala d’actes, els infants van lliurar la carta a l’emissari i van gaudir d’una xocolata calenta. El president de La Unió, Francisco Aguado, ha fet un balanç molt positiu de l’activitat: “Ha estat un èxit d’assistència. Hem repartit prop de 500 racions i hi ha hagut gent que se n’ha quedat sense”.

Ha estat un èxit d’assistència. Hem repartit prop de 500 racions i hi ha hagut gent que se n’ha quedat sense

Francisco Aguado, president de La Unió de Mas Rampinyo

Montcada Nova-Pla d’en Coll

L’AV de Montcada Nova-Pla d’en Coll també va organitzar ahir a la tarda la rebuda a un dels ambaixadors reials, en un acte davant del pavelló Miquel Poblet que va també va incloure un berenar amb xocolata desfeta per a tots els assistents. “El patge ha recollit prop d’un centenar de cartes i vam repartir uns 45 litres de xocolata desfeta”, ha explicat el president de l’entitat veïnal, Elías Martí.

El patge ha recollit prop d’un centenar de cartes i vam repartir uns 45 litres de xocolata desfeta

Elías Martí, president de l’AV Montcada Nova-Pla d’en Coll
El patge reial de Montcada Nova-Pla d’en Coll es va instal·lar davant del pavelló Miquel Poblet
Tamara García

Deixa un comentari