S’obren les inscripcions per a la Rua de Carnaval 2013

Es poden fer fins a l’1 de febrer a l’OAC. La desfilada es farà el 9 de febrer

Participants a la Rua del 2012
Arxiu/Pilar Abián

Després de l’arribada dels Reis Mags, Montcada i Reixac es prepara per una nova festa: la Rua de Carnaval, que tindrà lloc el dia 9 de febrer. Els grups que vulguin formar una comparsa ja poden fer les seves inscripcions fins a l’1 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciudadana de l’Ajuntament. Les categories i modalitats de subvencions que atorga la regidoria de Cultura seran les mateixes de l’any passat: grups de 20 a 34 persones, 350 euros; de 35 a 49, 450 euros; de 50 a 64, 550 euros; de 65 a 79; 650 euros; de 80 a 94; 750 euros; de 95 a 114; 850 euros, i a partir de 114, 850 euros més 5 euros per persona a partir de la persona 115 i fins a un màxim de 1.100 euros per grup. Les comparses de nova creació del municipi rebran una subvenció extraordinària de 100 euros. També rebran aquesta aportació les comparses de més de 25 persones de fora del municipi.

Com a novetat, l’ordre de la desfilada no tindrà en compte el de la inscripció sinó que l’establirà l’organització per optimitzar la composició de la Rua i el seu transcurs i millorar l’espectacle conjunt. Les comparses que participin a l’itinerari pels carrers de Montcada i Reixac també amenitzaran la tarda al sambòdrom posterior, que es farà al pavelló Miquel Poblet.

Abans del seu inici farà el sorteig d’un viatge entre totes les persones que hagin participat a la Rua. Enguany es tornarà a fer el reconeixement a la persona més gran i més petita participant a les comparses, amb els trofeus Ganàpia i Patufet.

Les inscripcions es poden fer a l’OAC, de dilluns a divendres (de 8 a 14 hores), presentant el full d’inscripció de Rua de Carnaval 2013. El document es pot obtenir a la regidoria de Cultura i Patrimoni, a l’OAC, als centres cívics Can Cuiàs, l’Alzina i La Ribera, a l’Espai Cultural Kursaal; i a les biblioteques Elisenda de Montcada i la de Can Sant Joan (Turó, 45). També es pot descarregar al web municipal www.montcada.cat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari