Aleix Cirera i Alexia González, finalistes al Campionat d’Espanya de ball standard

La parella del CBE Endansa representarà Catalunya al Campionat d’Espanya d’autonomies, que es disputarà el 7 d’abril a Cambrils

Aleix Cirera i Alexia González, en la seva actuació al Campionat de ball standard de Pontevedra

La parella formada per Aleix Cirera i Alexia González (Júnior 2), del Club de Ball Esportiu Endansa, ha quedat finalista del Campionat d’Espanya de ball standard celebrat el passat 11 de març a Pontevedra. Els joves ballarins, que actualment són els campions de Catalunya de ball llatí i standard, han estat escollits per representar Catalunya al Campionat d’Espanya d’ autonomies que es disputarà el 7 d’ abril a Cambrils (Tarragona). Cirera i González, de 12 i 14 anys respectivament, també participaran en dos campionats internacionals previstos a Cambrils i Niça durant el mes vinent.

D’altra banda, el CBE Endansa organitza un campionat el 2 d’abril al pavelló Miquel Poblet, amb la participació de ballarins de tota Catalunya i Espanya. La competició arrencarà a les 9h, amb les millors parelles de llatins i standard i, a partir de les 14h, actuaran els equips de ball sincronitzat en llatí, duos i sols.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari