Alex Weikert debuta amb La Salle amb una derrota

L’equip lasailà no va fer un bon partit i va caure a la pista de l’últim, la Garriga (35-32)

No va començar bé la fase de permanència a la Lliga Catalana per La Salle Montcada masculí. Alex Weikert no va tenir un bon debut a la pista de La Garriga, que va aconseguir la victòria per 35 a 32. Tal i com li està passant darrerament, l’equip lassaillà no va començar bé una fase al perdre a la pista d’un rival que només havia sumat un punt en el que portem de temporada.
Va ser un partit molt fluix dels montcadencs, que no van defensar bé i van confiar el seu atac en les jugades individuals. El primer temps va acabar amb empat, 17 a 17. La igualtat es va trencar en els primers 12 minuts de la segona part quan l’equip local va aconseguir un parcial favorable de 12 a 6. En la part final, La Salle va poder maquillar el marcador gràcies a una bona defensa.

Alex Weikert resumeix el partit del seu debut, marcat per una defensa insuficient i parla d’una derrota inesperada que ha de servir d’avís per el que li espera al seu equip en la lluita pel descens. Weikert va agafar la direcció de l’equip després de la marxa temporal de Pablo Camarero per motius personals. El nou entrenador té molt clar que s’ha de continuar amb el bon treball del seu antecessor i creu que la seva absència també va influir en la derrota a la Garriga.

El proper partit dels montcadencs serà contra el KH7 Granollers, rival que també está a la part baixa de la classificació, al Miquel Poblet.