Anna Villar i Pau Egeda, campions de Catalunya de marató

Tots dos van guanyar la prova de 68 quilòmetres que es va disputar el 8 de setembre a Manresa

La parella formada pels montcadencs Anna Villar i Pau Egeda, de l’equip Tomàs Bellès Cannondale, continua arreplegant èxits a la seva carrera al món del mountain bike. El 8 de setembre, tots dos es van proclamar campions de Catalunya de marató a les seves respectives categories (elit i màster 30) després de guanyar la prova de 68 quilòmetres que es va disputar a Manresa. “Va ser una cursa molt exigent. De fet, vaig necessitar gairebé una setmana per recuperar-me i, per tant, la satisfacció per haver guanyat encara és més gran”, comenta Villar.

L’equip ciclista Tomàs Bellès Cannondale, que competia a casa ja que té la seva seu a Manresa, va viure un cap de setmana rodó ja que va aconseguir cinc dels sis títols que estaven en joc.

Final de temporada. Després de guanyar el 14 de setembre la prova de la Copa Catalana a Castellolí, el proper repte d’Anna Villar és revalidar a la Sierra de Cazorla (Jaén), entre el 21 i 22 de setembre, el títol de campiona d’Espanya de marató que ja va aconseguir l’any passat.