Aprovació inicial d’un reglament d’ús de les instal·lacions esportives

El text regularà els drets i deures dels usuaris i encara s’obre un procés perquè les entitats puguin fer les seves aportacions

La sessió ordinària del Ple corresponent al mes de març que es va celebrar aquest dijous a la Casa de la Vila va tirar endavant l'aprovació inicial d'un reglament d'ús de les instal·lacions esportives que pertanyen a l'Institut Municipal d'Esports i Lleure i que, a partir d'ara, regularà els drets i deures dels seus usuaris amb la novetat que es podran aplicar sancions davant qualsevol incompliment. El reglament, redactat per tècnics de l'IME, va rebre els vots de tots els partits que formen part de l'equip de govern (ICV-EUiA-E, ERC i Círculo Montcada), a més dels de Convergència, Ciutadans i el PP. El PSC i CUP es van abstenir al·legant la manca de participació que s'ha seguit durant tot el procés d'elaboració del nou text. En aquest sentit, tant el regidor d'Esports, Salvador Serratosa (ERC), com l'alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA-E), van confirmar que durant el període d'exposició pública que s'habilitarà fins a l'aprovació definitiva del reglament es contactarà amb totes les entitats esportives perquè puguin fer les aportacions que considerin oportunes.

D'altra banda, el Ple també va aprovar la modificació d'un dels articles dels estatus de l'IME que fa referència a la composició de la seva comissió executiva, que s'amplia amb la presència d'un nou vocal, que serà el president del Consell de l'Esport Escolar a Montcada. Aquest canvi en els estatus va rebre el vistiplau de tots els partits amb representació, menys la CUP que va votar en contra argumentant que és partidari de la dissolució de l'IME com a órgan autònom de l'Ajuntament. Durant el Ple, també es va donar a conèixer un decret d'Alcaldia que nomena al regidor Óscar Gil (ICV-EUiA-E) com a nou vicepresident de l'IME.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari