La UB MiR perd contra l’Àguiles (65-55) a l’últim quart

Els blaus s’han situat a l’antepenúltima posició, després de sis derrotes consecutives

Daniel Santamaría va ser el màxim anotador montcadenc, amb 14 punts
Berta Barcons

La UB MiR continua sense trencar la ratxa de resultats negatius a la Copa Catalunya. El conjunt local va perdre a la pista del CB Àguiles per 65 a 55, sumant així la sisena derrota consecutiva. Els montcadencs s’han situat a l‘antepenúltima posició –baixen els quatre últims–, amb cinc victòries i 11 derrotes.

Els blaus van començar bé, amb un parcial de 12-18 al primer quart. El segon i tercer van ser favorables al rival, tot i que per minses diferències arribant-se a l’últim i decisiu quart amb el resultat de 43 a 44, amb opcions per als dos conjunts. Als darrers 10 minuts, però, l’Àguilas, que a Montcada va perdre per una cistella als últims instants, va sentenciar el matx amb un parcial de 22 a 11.

“Els primers 18 minuts vam dominar clarament el partit, amb un parcial de 0-11, però a la segona part la manca d’encert i precipitació va fer que l’Àguiles fes el seu joc còmode i va capgirar el marcador”, ha comentat el tècnic, Òscar Gallifa.

Òscar Gallifa, entrenador de la UB MiR

El pròxim diumenge, la UB MiR intentarà retrobar-se amb la victòria amb la visita del Collblanc, el tercer classificat, amb 10 triomfs i sis derrotes. El matx es disputarà al Miquel Poblet, a les 18h. “Cal remar els 40 minuts si volem trencar la dinàmica de derrotes, al Miquel Poblet som capaços”, ha manifestat el tècnic.