Carles Cera es proclama campió de Catalunya a la categoria M35

A la mateixa cursa, el seu company Juan Luis Ramón Lopo guanya la medalla de plata. A les categories femenines, Eva Pupim otbé la segona plaça al grup de M45.

Carles Cera i Juan Luis Ramón Lopo, al podi M35 del Campionat de Catalunya dels 10.000 metres
JAM

Carlos Cera, de la Joventut Atlètica Montcada, es proclama campió de Catalunya dels 10.000 metres a la categoria M35, amb un temps de 32 minuts, 8 segons i 50 centèsimes. El seu company d’equip Juan Luis Ramón Lopo va travessar la meta 31 segons més tard, adjudicant-se així la medalla de plata. El torneig es va disputar el passat diumenge a Gavà. A les categories femenines, Eva Pupim va quedar en segona posició al grup M45 i 13a de la general, amb un temps de 40 minuts, 53 segons i 7 centèsimes, i Esther Cruz, a la categoria M35, va ser 15a de la general amb una marca de 41 minuts, 28 segons i 16 centèsimes.

Bon test de ritme de cara a la Mitja Marató de Barcelona”, ha comentat Cera a través de les seves xarxes socials, tot destacat que es va trobar “molt a gust durant la cursa”. Cera es va lesionar uns dies abans del Campionat de Catalunya de cros, disputat al gener, i es va recuperar tot just per participar al Campionat d’Espanya, que va tenir lloc el 13 de març a Hornachuelos (Còrdova), on l’atleta local va acabar en quinzena posició. “Valoro moltíssim el triomf als 10.000 metres del passat diumenge perquè torno a tenir bones sensacions”, ha manifestat Cera, qui ha avançat que l’equip veterans de la JAM “sortirà a batre les seves millors marques personals, tot un repte tenint en compte que estem a prop de complir els 40 anys”.