Dalmau queda segon a la categoria màster de la Copa de Catalunya de Resistència

L’atleta de la JAM va completar 3 de les 4 proves que conformen la competició

Ernesto Romero, durant la darrera prova al Montssant
Nutrisport-Maes
Enric Dalmau, de la JAM, va quedar a només 30 punts del primer classificat en la seva categoria

Enric Dalmau, de la Joventut Atlètica Montcada (JAM) ha finalitzat en segona posició de la categoria Màster a la Copa Catalunya de Resistència per Muntanya desprès de participar en tres de les quatre proves que es disputen a la competició. Malgrat la seva absència a la Half Trail de Montsat, en què no va participar per una lesió, va quedar segon de la classificació final.
La JAM, que tot just s'acaba de constituir com a club amb secció de Muntanya, valora molt positivament la participació a la LLiga Catalana de Curses de Resistència per Muntanya. Aquesta competició consta de 4 proves sempre amb distància superior a 43 km i 1.500 metres de desnivell positiu: 'Pels Camins dels Matxos' (Torelló), de 64 km i 3.365 metres de desnivell, celebrada el 19 d”abril; la “Baga Berga Nit Trail” de 46 km i 3.280 metres, celebrada el 4 de juliol; la 'Cursa de resistència Valls d”Aneu' (Esterri d”Aneu), de 45 KM i 2.320 metres, del 18 de juliol i finalment la 'Half Trail Serra del Montsant', de 49 km i 1.930 metres de desnivell.

Trail running

L'atleta montcadenc Ernesto Romero, de l”equip Nutrisport-Maes, debutava en aquesta modalitat esportiva venint de la pràctica de bicicleta de muntanya i ha aconseguit finalitzar 6a a la categoria Sènior masculí, de més de 190 corredors i 13è e la classificació general, de més de 270 participants. Romero va completar la Half Trail Serra de Montsant en un temps de 7 hores i 13 minuts, ocupant la posició 26 a la categoria sènior masculí i la 48 de la general. La cursa, celebrada dissabte passat, tanca el calendari de la Copa Catalana de Curses de Resistència de Muntanya, que patrocina Tuga Active a. En total, Ernesto Romero va recórrer els 49 quilòmetres amb un desnivell de 2.141 metres, només 21 dies després de completar la Powerade Ion4 Madrid – Lisboa Non Stop Mountain Bike, de 774 quilòmetres. A la cursa de dissabte, l'atleta reconeix que «he arribat molt just però l'he gaudit molt i això no té preu». En la part positiva, els punts que va aconseguir sumar en el campionat, en la part negativa però, vàries ungles del peu trencades i un turmell que necessitarà repòs.