Esther Cruz i Carles Cera triomfen al Campionat d’Espanya Màster Short Track

Cruz ha guanyat la medalla d’or i Cera, la de plata, a la prova dels 3.000 metres a la categoria M40

Carlos Cera i Esther Cruz mostren la seva medalla, acompanyats del seu tècnic, Francisco Gómez
JAM

La Joventut Atlètica Montcada ha guanyat dues medalles al Campionat d’Espanya Màster Short Track, disputat de l’1 al 3 de març a Sant Sebastià. Esther Cruz ha quedat campiona estatal a la prova dels 3.000 metres a la categoria M40, amb un temps de 10 minuts, 30 segons i 85 centèsimes. A la mateixa cursa i categoria, Carlos Cera ha aconseguit el guardó de bronze amb un registre de 8 minuts, 33 segons i 60 centèsimes.

Valoracions

Cruz reconeix que ha estat un triomf molt especial, perquè és la primera vegada que obté el màxim guardó a un torneig estatal. “M’ha fet molt feliç, és un premi al camí d’esforç i dedicació. Per a mi, el més important és el treball diari i la constància”, assegura la corredora local. La prova va ser una cursa tàctica durant la qual Cruz va anar de menys a més. “Vaig gaudir molt. De mica en mica, em vaig anar incorporant al grup capdavanter i, al final, em va sortir bé”, comenta l’atleta.

M’ha fet molt feliç, és un premi al camí d’esforç i dedicació. Per a mi, el més important és el treball diari i la constància

Esther Cruz
Esther Cruz i Carlos Cera, amb la medalla
JAM

Per a Cera, la medalla significa “la guinda perfecta” a la temporada d’hivern, juntament amb el guardó d’or aconseguit al Campionat de Catalunya, complint així els objectius marcats a principi de la campanya. “És un premi per a la JAM i el nostre entrenador”, destaca Cera, subratllant la feina de Francisco Gómez ‘Frasqui’. Respecte a la cursa, Cera volia una prova ràpida, “però em vaig haver d’adaptar al ritme imposat, més lent del que m’hauria agradat”.

És la guinda perfecta a la temporada d’hivern, un premi per a la JAM i el nostre entrenador