Dues errades condemnen el Sant Joan al camp del Can Rull (2-1)

Malgrat la derrota, els locals mantenen el lideratge al Grup Sisè

Dues errades han condemnat aquest diumenge el Sant Joan al camp del Can Rull de Sabadell, el cinquè classificat amb 41 punts al Grup Sisè de Tercera Catalana, on han perdut per 2-1. Els montcadencs han controlat el partit en tot moment, amb un percentatge elevat de possessió de la pilota, però no han estat capaços de culminar el treball davant un rival que ha sabut aprofitar al màxim “els dos regals que els hem fet”, ha dit el tècnic de La Unió, José Manuel Martín ‘Pinti’. Al minut 14, una passada errònia que ha anat als peus d’un rival ha permès al Can Rull inaugurar el marcador. El Sant Joan, que no ha disposat de clares ocasions per marcar, ha igualat el marcador amb un cop de cap d’Abdul després d’un córner. A la represa, ha continuat la mateixa tònica, amb un control del joc per part del Sant Joan, però sense oportunitats clares per part dels dos equips. En el minut 92, el Sant Joan ha regalat la pilota als sabadellencs en una sacada de banda prop de l’àrea dels montcadencs, un segon regal que el Can Rull ha aprofitat per fer el gol de la victòria. “Hem perdut per les dues errades tan greus que hem fet”, ha dit Pinti. El Sant Joan pot mantenir el lideratge amb 54 punts, tot i que a la pròxima jornada rebrà la visita del Barberà, el segon classificat