‘El balanç és de matrícula d’honor, amb un rendiment extraordinari’

El tècnic de La Salle, Salva Puig, creu que el secret de l’èxit està en la solidesa de l’equip

Salva Puig, tècnic del primer equip, en un partit d'aquesta temporada
Pere Delamo

El primer equip masculí del CH La Salle ha fet un primer tram de temporada excel·lent al grup D de Primera Estatal, on s’ha obert una bretxa important entre el bloc dels set clubs capdavanters i la resta de conjunts. “El balanç és de matrícula d’honor, amb un rendiment extraordinari”, ha valorat el tècnic, Salva Puig, que debuta a la banqueta local aquest any.

Els lassal·lians, al setè lloc amb 20 punts, han aconseguit l’objectiu de la permanència abans de Nadal

Marc Gómez fent un llançament en el partit al Miquel Poblet vs l’Handbol Terrassa
Pere Delamo

Els lassal·lians s’han situat amb 20 punts a la setena plaça, empatats amb el Sant Despí (6è), l’OAR Gràcia (5è) i La Roca (4t), i a tan sols cinc de diferència del líder, el Granollers B. Els montcadencs han guanyat nou partits, n’han empatat tres i només n’han perdut dos. Aquesta trajectòria ha permès al conjunt local aconseguir abans de les festes de Nadal la permanència a la categoria, el primer objectiu de la temporada.

Hem construït un bloc molt sòlid on tothom té el seu rol molt clar. S’ha demostrat que, en els partits difícils i igualats, el que ens ha donat el plus per guanyar és la força de l’equip

Salva Puig, tècnic del CH La Salle

“Hem construït un bloc molt sòlid on tothom té el seu rol molt clar. S’ha demostrat que, en els partits difícils i igualats, el que ens ha donat el plus per guanyar és la força de l’equip”, ha destacat el tècnic, Salva Puig, tot afegint que a partir d’ara “si volem optar a les places de dalt hem de fer un pas endavant en totes les facetes del joc”.

Bon debut del sènior femení

La Salle està fent un bon paper en el seu debut a Primera Catalana. El conjunt local és a la cinquena plaça del grup A, amb 8 punts. “Estic força content perquè l’evolució és positiva, tot i que encara no estem en la línia de poder lluitar amb els equips capdavanters, però esperem que, amb una mica de temps, estiguem en condicions de plantar cara als rivals més complicats”, ha manifestat el tècnic Jordi Rubí.

Ana Martínez lluitant en una acció del partit de lliga vs CH Gavà
Pere Delamo

Estic força content perquè l’evolució és positiva, tot i que encara no estem en la línia de poder lluitar amb els equips capdavanters. Amb una mica de temps, estarem en condicions de plantar cara als rivals més complicats

Jordí Rubí, tècnic del CH La Salle

Rubí es va fer càrrec de l’equip a principi del mes de desembre. L’entrenador també ha destacat les ganes d’aprendre i treballar de la plantilla.

Deixa un comentari