El Barça Atlètic compta amb el montcadenc Juanda Fuentes en les seves files

El jugador del filial blaugrana somia amb poder jugar el primer equip del Barça i amb Colòmbia.

Juanda Fuentes amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta, en l'acte de la seva renovació
FC Barcelona

El passat estiu Juan David Fuentes va firmar un nou contracte amb el FC Barcelona que el lligava amb el conjunt blaugrana fins al 2024. Amb aquest acord, el montcadenc va passar a ser automàticament jugador del Barça Atlètic, filial blaugrana.

'La primera temporada amb el Barça Atlètic està començant molt bé, a poc a poc he anat sumant minuts i estic molt content', afirma Juanda Fuentes.

El jugador montcadenc, d'origen colombià, va començar la temporada amb el filial del Barça amb una petita lesió que el va allunyar de l'equip durant els primers partits. Cada cop està agafant més ritme competitiu i el passat dissabte 5 de novembre va donar la victòria a l'equip gràcies al seu solitari gol contra l'Osasuna Promesas (0-1). "La primera temporada amb el Barça Atlètic està començant molt bé, a poc a poc he anat sumant minuts i estic molt content", afirma Juanda Fuentes. Està sent una temporada de canvis per al filial blaugrana, començant pel seu nou entrenador, Rafa Márquez, llegenda culé i del futbol mexicà, que Juanda Fuentes ha valorat positivament, "És un plaer poder tenir a Rafa com entrenador, ens ajuda molt a tots amb la seva experiència que ha tingut com a jugador".

'Seria un somni poder debutar amb el primer equip, ara toca treballar per quan arribi l'oportunitat aprofitar-la', indica sobre la possibilitat de debutar amb el primer equip.

Objectius

El jove jugador montcadenc ha fixat els seus propòsits per a aquesta temporada. "Els meus propòsits són continuar sumant minuts i ajudar l'equip tot el possible. També, continuar agafant experiència per poder créixer com a jugador", ha dit Fuentes, qui també ha parlat sobre els seus somnis com a jugador professional. "M'agradaria debutar amb el primer equip, ara toca treballar per a quan arribi l'oportunitat aprofitar-la". Juanda Fuentes ja ha fet més d'un entrenament amb el primer equip a les ordres de Xavi Hernández i està a l'espera de tenir l'opció de jugar amb el primer equip. "També desitjo debutar amb la selecció absoluta de Colòmbia", afirma Juanda que, malgrat tenir la doble nacionalitat, espanyola i colombiana, aspira a jugar amb Colòmbia i ja ha estat internacional amb la selecció sub-17 i sub-19.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari