El Broncesval aconsegueix la segona victòria de la temporada contra el Sala 5 Martorell (3-2)

L’UE Sant Joan-Atlètic manté el seu lideratge amb una victòria contra la Unificación Llefià, el CH La Salle perd a la pista de l’OAR Gràcia i el CD Montcada empata a casa del Barón de Viver. El partit de l’EF Montcada, ajornat

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Segona B. Grup 3r
4 mesos i 18 partits després, el Broncesval Montcada es va tornar a retrobar amb la victòria aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet. Els montcadencs, que no guanyaven des de la primera jornada de lliga, van superar el Sala 5 Martorell (3-2) en un partit molt emocionant. Gerard va avançar el seu equip a la primera meitat i amb l'1 a 0 es va arribar al descans. La segona part va ser més moguda. El Martorell va empatar dues vegades i el partit no es va decidir fins a 30 segons del final quan Toni Hinojosa, que abans havia fet un altre gol, va certificar un triomf clau per continuar somiant amb la permanència. Tot i aquesta important victòria, l'equip d'Álex Fernández segueix a l'última posició amb 11 punts, pero retalla diferències amb altres equips que no lluiten por no baixar.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
La Unión manté el seu lideratge al grup 2n de Segona Catalana després de sumar una nova victòria a l'estadi de Can Sant Joan contra la Unificación Llefià (1-0). El conjunt badaloní, que que va superar els montcadencs a la primera volta, va oferir una bona imatge, destacant les actuacions del seu porter. La primera part va finalitzar sense gols i Cristian Guerrero, a 12 minuts del final, va desfermar l'eufòria entre l'afició local amb un gol que li dóna al seu equip tres punts d'or. La notícia negativa va ser la lesió d'Albert Jiménez que es va fer mal al genoll al principi de la segona meitat i que va ser substituït. L'UE Sant Joan-Atlètic es manté invicta com a local -només ha cedit un punt- i segueix líder amb 39 punts, els mateixos que el Premià Club Esportiu que tampoc va fallar i va golejar a domicili el Martinenc B (0-5).

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
El CD Montcada va demostrar una bona capacitat de reacció al camp del CF Besòs Barón de Viver i va aconseguir un empat a 2, remuntant dues vegades un marcador en contra. El partit no va començar bé per als verds quan, als quatre minuts, van encaixar el primer gol en contra. Àlex Dávila, de penal, va empatar al 20' i amb aquest 1-1 es va arribar al descans. Només començar la segona part els barcelonins es van tornar a posar per davant i la reacció montcadenca va arribar al 59' amb una acció de Jorge Berjano. Amb aquest empat, el CD Montcada suma 15 punts i, tot i seguir a la tercera posició per la cua, retalla distàncies amb els alguns dels seus rivals directes.

Futbol femení. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El partit que s'havia de disputar aquest diumenge a la tarda a l'estadi de Can Sant Joan entre l'EF Montcada i el Mercantil, corresponent a la 16a jornada, es va ajornar a petició de l'equip sabadellenc per manca de jugadores. La Federació Catalana de Futbol haurà de decidir ara la nova data d'aquest partit. Les 'reds' tenen pendent un altre partit al camp del Soses Femení que es va ajornar a finals de desembre i que encara no té nova data de celebració.

Handbol. CH La Salle Montcada. Primera Estatal. Grup D
El sènior A del CH La Salle, que havia aconseguit dues victòries seguides, va perdre de forma sorprenent aquest dissabte a la pista de l'OAR Gràcia (31-25). Els sabadellencs, que només havien guanyat dos partits aquesta temporada i que encadenaven sis derrotes seguides, van fer un partit molt seriós i al descans guanyaven amb un 15 a 11. L'OAR Gràcia va saber mantenir el seu avantatge a la segona meitat per aconseguir la victòria final. Albert Maresma, amb sis gols, va ser el màxim golejador montcadenc del partit.