El Broncesval disputarà la seva primera final a quatre de la Copa Catalunya

Ha superat l’Hospitalet Bellsport (4-2) i club ha anunciat que demanarà ser la seu d’una competició que es decidirà a principis de la propera temporada

Xexi celebra el segon dels seus tres gols
Rafa Jiménez

El Broncesval Montcada disputarà per primera vegada a la seva història la final a quatre de la Copa Catalunya després de superar aquesta nit al pavelló Miquel Poblet l’eliminatòria dels quarrts de final contra l’AE Bellsport Hospitalet (4-2). L’equip de Javi Ruiz ha sortit molt endollat a la pista i a la primera meitat s’ha situat amb un 3-0 a favor gràcies als gols de Xexi, en dues ocasions als minuts 4 i 18, i Mario Litrán, al 16', de penal. A la segona part, l’Hospitalet ha reaccionat fins als 3-2. Als últims minuts, l’equip visitant ha jugat amb porter-jugador i el Broncesval ha aprofitat els espais per tancar el partit, a manca de dos minuts per al final, amb el tercer gol de Xexi. Al final del partit, el públic, que ha respost a la crida del club omplint la meitat del pavelló, ha celebrat amb els jugadors l’èxit d’entrar a la final a quatre de la Copa Catalana per primera vegada en la història del club. El president de l'FS Montcada, Pedro Litrán, ha agraït el suport de l’afició i ha avançat que el club demanarà poder organitzar la final a quatre que l’any passat es va disputar a principis de setembre. El proper rival del Broncesval a les semifinals serà el FC Barcelona o el Marfil Santa Coloma, tots dos de Primera Divisió. A la lliga, l’equip de Javi Ruiz disputarà el seu últim partit el proper 9 de maig a la pista del Pallejà.

Juvenil. Abans del partit del sènior A de l’FS Montcada, el juvenil A del club també ha disputat els quarts de final de la Copa Catalunya contra l’AE Les Corts UBAE (2-3). El juvenil ha reaccionat després d'un 0-3 en contra, però no ha pogut superar aquesta eliminatòria.