El Broncesval empata contra el Bar Mi Casa (1-1) i s’assegura la permanència

Javi Ruiz serà el tècnic de l’equip per a la propera temporada

El Broncesval Montcada no ha pogut retrobar-se amb la victòria i ha empatat aquesta tarda al pavelló Miquel Poblet contra el Bar Mi Casa (1-1). Amb aquest punt, l’equip, que no guanya des de fa nou jornades, s’assegura ja matemàticament la permanència a la Segona B a manca de quatre jornades per al final de la lliga. La primera meitat ha acabat sense gols i l’equip visitant s’ha avançat al minut 10 de la represa. Els montcadencs han reaccionat ràpidament amb un gol de Jordi Martí tres minuts més tard. Abans del final, tots dos equips han tingut ocasions per tornar a marcar, però les bones actuacions dels porters ho han evitat. “Ha estat un partit obert, bastant entretingut, i amb bones ocasions. Està sent complicat trencar aquest dinàmica negativa de resultats, però, almenys, ja ens hem salvat”, comenta el tècnic Emili Domingo, qui ha confirmat el nom de l’entrenador del Broncesval per a la propera temporada. Es tracta de Javi Ruiz, actual president del comitè d’entrenadors de la Federació Catalana de Futbol. Ruiz, veí de Santa Perpètua de 54 anys, va treballar fa algunes temporades a l’FS Montcada, on va dirigir al sènior B, a Nacional A, quan el primer equip jugava a Divisió de Plata.