El Broncesval Montcada viu el millor moment de la temporada amb tres victòries seguides

Repàs a la resta de la jornada competitiva per als equips locals

Futbol Sala. CFS Montcada. Segona Catalana, Grup 1r
El Broncesval Montcada està vivint el millor moment de la temporada després d’haver aconseguit encadenar, per primer cop, tres victòries seguides. Després de guanyar els seus dos últims partits com a visitant, l’equip d’Álex Fernández va confirmar la seva bona dinàmica amb un nou triomf al pavelló Miquel Poblet contra l’AEFS Arrels (5-3). El partit es va posar de cara amb dos gols de Marc Cárdenas als primers 14 minuts, però l’equip barceloní va poder reaccionar i, al 32’, l’enfrontament estava empatat a 2. La reacció local als últims quatre minuts va ser espectacular, aconseguint tres gols gràcies a les accions de David Ortega (36’) i Mario Litrán (38’ i 39’). Abans del final, l’Arrels va marcar el seu tercer gol per deixar el marcador en el definitiu 5 a 3. Amb aquestres tres victòries seguides, els montcadencs pugen fins a la desena posició –la lliga està formada per 16 equips– amb 22 punts.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic i el CE Manresa, que lluiten per aconseguir la permanència a Primera Catalana, es van repartir aquest diumenge els punts després d’empatar a 1 a l’estadi de Can Sant Joan, que es va tornar a omplir de gom a gom. La tensió per la importància dels tres punts en joc va marcar una primera meitat amb moltes interrupcions i on els locals van gaudir de dues ocasions clares per avançar-se en el marcador. L’empat sense gols es va trencar al minut 59 amb una acció del jugador visitant Lluís Clop. Els montcadencs van poder reaccionar 12 minuts més tard mitjançant Carlos Mellado, que havia sortit al camp substituint Francisco Baena al 63’. El marcador ja no es va tornar a moure i els homes de la Unión, que va rebre un total d’11 targetes grogues, es va quedar amb un jugador menys al minut 83 amb l’expulsió, per dues grogues, de Carlos Castañeda. Després d’aquest resultat, l’UE Sant Joan-Atlètic es manté a la catorzena posició –fora del descens directe– amb 21 punts.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l’EF Montcada no va patir massar per aconseguir aquest dissabte una nova victòria al camp del CF Santpedor (0-3). Tot i disposar nomes d’11 jugadores i no poder fer cap canvi, l’equip d’Antonio Moya va controlar totalment el partit i es va emportar el tres punts gràcies als gols d’Ainara Talavera (39’), Pilar Pérez (60’) i Regina Lorenzo (66’). Després d’aquest triomf, la segona consecutiva, les reds pugen a la cinquena posició amb 33 punts.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada va encaixar aquest diumenge la tercera derrota de la temporada al camp del Tibidabo Torre Romeu (2-1). Després d’una primera meitat sense gols, els verds es van avançar en el marcador gràcies a una acció de Carlos Martínez al minut 57. Els sabadellencs no es van donar mai per vençuts i li van poder donar la volta al resultat advers amb dos gols aconseguits als minuts 71 i 88. Després d’aquesta derrota, l’equip de José Antonio Montes veu perillar la segona posició en solitari. L’EF Bonaire està a només tres punts de distància i podria atrapar-lo si guanya el seu partit contra l’UE Castellbisbal, que s'ha ajornat aquest cap de setmana.

Futbol Femení. CD Montcada. Segona Divisió, Grup 2n
El sènior femení del CD Montcada va tornar amb un empat del camp del FC Montmajor (2-2). Tot i rebre un gol en contra al minut 3 de partit, l’equip d’Oriol Roig va reaccionar bé amb dos gols de Judith Ibáñez (12’) i Andrea Alcalá (28’). L’avantatge verda va durar fins al minut 69, quan va arribar el segon gol del Montmajor que va propiciar el repartiment final de punts. Després d’aquest empat –el primer de la temporada–, les montcadenques continuen a la novena posició del grup 2n de Segona Divisió amb 19 punts.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L’UD Santa María no va poder aconseguir la tercera victòria seguida al camp de la Peña Deportiva Pajaril (4-3) després d’un partit boig amb constants moviments en el marcador. Quim Trias va avançar els montcadencs al minut 16, però, abans del descans, la Pajaril va poder empatar. A la segona part, l’equip d’Alfonso Torres es va tornar a avançar fins a l’1 a 3 gràcies a dues accions de Genís Rosa (60’) i Santiago López (67’). Amb el partit de cara, va arribar la reacció dels ripolletencs, que van aconseguir donar-li la volta al marcador amb tres gols en quatre minuts, del 79’ al 82’. Els de Terra Nostra, que van acabar amb un jugador menys per l’expulsió de Sergio Delgado, amb dues targetes grogues, al minut 85, han baixat fins a la desena posició amb 28 punts.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El sènior A del CH La Salle continua sense reaccionar i aquest dissabte va encaixar la vuitena derrota en 10 jornades a la pista de l’OAR Gràcia (25-24). Tot i jugar contra un rival que està lluitant per evitar el descens, els lassal·lians no van fer un bon partit i, a la primera meitat, ja perdien per 14 a 10. A la segona part, va continuar la mateixa dinàmica i, en una final ajustat, l’equip de Jaume Puig no va poder tenir opcions a la victòria. A manca de 22 segons per al final, Germán Giraldez va deixar el marcador en el 25 a 24, sense marge perquè els lassal·lians, que van tenir a Albert Maremsa com el seu màxim golejador amb 5 gols, poguessin aconseguir rescatar un punt. Després d’aquesta nova derrota, el CH La Salle baixa fins a la novena posició amb 14 punts.

Handbol femení. CH La Salle. Lliga Catalana
El sènior femení del CH La Salle, que una setmana abans havia obtingut el seu primer punt de la temporada, no va tenir cap opció a la victòria a la pista del segon, el CH Sant Quirze (39-20). Les montcadenques continuen a l’última posició amb un únic punt en 17 jornades.

Bàsquet. UB MIR. CC Tercera Categoria. Grup 7è
El GrupoUno CTC de la UB MiR no va tenir cap opció a la pista del segon, el SESE B (88-57), i va encaixar una derrota per segona setmana seguida. Després d’un primer quart igualat que va finalitzar amb un empat a 21, els barcelonins es van anar distanciant en el marcador. Al descans ja guanyaven per 45 a 33 i van arribar al final del partit amb un avantatge final de 21 punts. Després d’aquest resultat, l’equip del entrenador-jugador Raúl Ortega ocupa la novena posició amb 24 punts.

Bàsquet femení. UB MIR. CC Tercera Categoria. Grup 1r
El sènior femení de l’UB MIR va encaixar aquest cap de setmana una nova derrota a la pista del Catània-UE Mataró B (58-39). Les montcadenques, que al descans guanyaven per 16 a 22, es van enfonsar al tercer quart, quan van anotar només dos punts. Amb 13 derrotes en 14 jornades, les blaves ocupen l’última posició amb 15 punts.

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana, Grup 3r
L’EF Montcada, que havia encadenat quatre jornades sense perdre, no va poder donar la sorpresa contra l’AECS L’Hospitalet B (2-4), que ocupa la segona posició i està lluitant per pujar a Primera Catalana. Els visitants es van avançar amb dos gols als primers 11 minuts de joc, que van rebre la resposta per part de Daniel Martín, al 16’. Amb l’1 a 2 es va arribar al descans i l’equip de L’Hospitalet va ampliar el seu avantatge fins a l’1 a 4 amb dos gols en sis minuts, del 30’ al 36’. A manca d’un minut per al final, José Ignacio Navarro va deixar el marcador en el definitiu 2 a 4. Tot i aquesta derrota, l’equip de José Luis Carrasco manté l’onzena posició –en una lliga de 14 equips– amb 12 punts.

El segon equip del CFS Montcada segueix sense obtenir la seva primera victòria i aquest cap de setmana va encaixar una nova derrota –l’onzena en 12 jornades– a la pista de l’FS Parets B (4-1). Víctor Sánchez, al minut 14 i quan el seu equip ja perdia per 2 a 0, va ser l’autor de l’únic gol dels montcadencs, que continuen sent els últims en solitari amb un únic punt.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L’AE Can Cuiàs encadena ja tres jornades sense perdre i aquest cap de setmana va sumar un punt més en la seva visita a la pista del CF Castellgalí B (3-3). L’equip de Matías Ruiz es va avançar en el marcador amb dos gols en els set primers minuts aconseguits per Rafael Carmona (5’) i Adrián Plaza (7’). Els montcadencs, però, no van poder mantenir el seu avantatge i els locals li van donar la volta al resultat fins al 3 a 2.  En l’últim minut, l’AE Can Cuiàs va poder rescatar un punt gràcies a una acció de Rafael Carmona. Després d’aquest empat, els montcadencs arriben als 8 punts i continuen compartint l’última posició amb el CFS Castellnou, rival directe amb qui té pendent disputar un partit que s’ha ajornat dues vegades.

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial. Fase regular. Grup 2n
El primer equip del TT La Unió continua acostant-se al seu objectiu d’aconseguir l’ascens directe i aquest diumenge va aconseguir la seva quinzena victòria seguida a la pista del CTT Xarxa Malgrat (3-4). Els montcadencs consoliden la primera posició i van tornar a demostrar la seva gran competitivitat, emportant-se dos punts més gràcies a la seva victòria en el decisiu partit de dobles que trencava l’empat a 2 amb la parella Néstor Troncoso/Carlos Fernández. D’altra banda, el sènior B consolida la seva segona posició gràcies al seu triomf a la pista del CTT Sallent B (2-4).

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional
L’AEE Montserrat Miró va aconseguir aquest dissabte la sisena victòria de la temporada després de derrotar el CK Vacarisses (16-11) a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre. Amb aquest triomf, l’equip de Pedro López continua a la quarta posició amb 12 punts, a només dos punts del líder, el KC Sant Llorenç B, que ha disputat tres partits més.

Escacs. UE Montcada. Lliga Catalana. Divisió d’Honor. Grup 1r
El primer equip de l’UE Montcada va aconseguir aquest dissabte la primera victòria de la temporada a la sala polivalent del pavelló Miquel Poblet contra el Lleida (6,5-3,5). Amb aquest primer triomf a la tercera ronda que li ha donat el primer punt, l’equip local ocupa la cinquena posició en una lliga amb 8 equips. D’altra banda, el sènior B, que juga al grup 7è de Primera Provincial, va encaixar aquest diumenge la seva tercera derrota en tres rondes contra l’Ateneu Colon B (1-7) i és penúltim.