El Broncesval no pot passar de l’empat a casa contra l’Esparreguera (1-1)

Almenys, els montcadencs han trencat una ratxa de cinc derrotes seguides

Empat entre Broncesval Montcada i Esparreguera amb un resultat, 1 a 1, més propi del futbol que del futbol sala. Amb aquest punt, l’equip d’Emili Domingo i Renato trenca una ratxa negativa de cinc derrotes seguides, però no aconsegueix retrobar-se amb la victòria. Els montcadencs s’han avançat en el marcador amb un gol de Petit a la primera meitat. Al descans, el Broncesval guanyava per 1 a 0, però no ha pogut mantenir el seu avantatge fins al final ja que l’Esparreguera ha empatat a manca de deu minuts. El resultat ja no s’ha mogut, tot i que els locals han tingut oportunitats, incloent dos llançaments al pal. “No estem be físicamet i el si el partit arriba molt just al final, ho notem”, explica el capità Martio Litrán, qui creu que el mal moment de l’equip es deu a "una barreja d’estat físic i mental". “L’objectiu d’aquí al final de lliga és millorar la imatge, treure la major quantitat de punts i esperar a que arribi la propera temporada”, diu Litrán. El Broncesval ocupa ara la novena posición al grup 3r de Segona B amb 33 punts i la propera setmana jugarà a la pista de l'Igga Prosperitat, un altre equip de la zona baixa de la taula.