El Broncesval no pot puntuar contra l’AEJ Riera de Cornellà (3-6)

Els montcadencs baixen a la tercera posició de la cua després d’acumular cinc jornades sense guanyar

El Broncesval no va poder sumar cap punt contra el Rierda de Cornellà
Pedro Delamo

El Broncesval Montcada ha baixat fins a la tercera posició per la cua del grup 3r de Segona B després d’encadenar cinc jornades sense aconseguir cap victòria. Els montcadencs, que han sumat dos punts dels últims 15 en joc, van perdre aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra l’AEJ Riera de Cornellà (3-6). L’equip visitant, que amb aquest triomf s’allunya de la part baixa de la taula, va ser superior i es va emportar els tres punts merescudament. L’equip de Javi Ruiz només va estar ficat al partit al principi de la primera part quan un gol de Chechi li va permetre neutralitzar el primer gol del Riera de Cornellà. Al descans, els montcadencs van arribar amb un desavantatge d’1 a 3 que, després de la represa, es va ampliar fins a l’1 a 6. Als últims minuts, el Broncesval va poder maquillar el resultat final amb dos gols de Riquelme i Gerard. “No me hem sabut frenar el joc ofensiu del Riera amb el seu pivot. Hem provat tres opcions per intentar controlar aquest sistema d’atac ,però hem estat incapaços”, ha comentat el tècnic, Javi Ruiz.