El Broncesval perd a casa contra l’AE Bellsport (4-7)

Els montcadencs sempre han anat a remolc després d’encaixar un 0 a 4 a la primera meitat

El Broncesval Montcada no ha pogut sumar cap punt aquesta dissabte al pavelló Miquel Poblet contra l’AE Bellsport, que ha guanyat amb un contundent 4 a 7. L’equip visitant ha tingut un inici espectacular de partit i s’ha avançat en el marcador amb un clar 0 a 4. Abans del descans, Óscar ha retallat distàncies i amb l’1 a 4 s’ha arribat al descans. A la segon meitat, el Broncesval ha retallat distàncies fins al 3 a 4 amb gols de Paco i Juanito. Els homes de Javi Ruiz han arriscat en busca de l’empat i l’Hospitalet ho ha aprofitat per augmentar el seu avantatge fins al 3 a 6. Paco ha fet l’últim gol dels montcadencs que no han pogut evitar la tercera derrota de la temporada.