El Broncesval s’imposa al Rapid per 2-7 a la segona part

Els montcadencs han guanyat els tres primers partits de lliga

El Broncesval Montcada segueix imparable a la lliga de la Segona Divisió B amb tres victòries a les tres primeres jornades. Els homes de Jordi Rozas s’han imposat aquest dissabte a la pista del Rapid Santa Coloma per 2-7 en una gran segona part dels montcadencs, malgrat no poder comptar amb dos jugadors importants com Gerard Esteller -que complia un partit de sanció per l’expulsió a la jornada anterior- i el lesionat Roger Bonet. La primera meitat ha estat molt igualada, tot i que el Broncesval ha marxat al descans amb un gol d’avantatge. A la represa, ha ampliat la diferència amb un 0-2, però el rival ha aprofitat una certa relaxació dels jugadors vallesans per igualar el marcador. A partir d’aquí, el Montcada s’ha posat les piles i n’ha fet 5 gols en uns minuts de clar domini del bloc de Jordi Rozas, qui s’ha mostrat satisfet amb el rendiment de l’equip en aquest inici de la competició. “Tenim un equip competitiu, hem de lluitar molt, però hem debutat amb bon peu a la nova categoria”, ha indicat l’entrenador. Els autors dels gols montcadencs són Manel (2), Àlex Bria, el porter Pol, Jordi Martí (2) i Adrià.