El Broncesval torna a encaixar sis gols i perd a la pista del Premià de Mar (6-2)

Els montcadencs han estat inferiors a un gran rival

Per segona setmana consecutiva, el Broncesval Montcada ha perdut un partit amb el mateix resultat en contra: 6-2. Els montcadencs han caigut aquest dissabte a la tarda a la pista del CF Premià de Mar a la 5a jornada del grup 3r de Segona B. El Broncesval, que ha estat molt gris durant tot el partit, no ha fet una bona primera meitat i al descans perdia amb un 3-0. A l’inici de la segona part, el Premià ha ampliat el seu avantatge amb un quart gol. El partit semblava sentenciat i els montcadencs han tingut els seus millors moments, aconseguint dos gols mitjançant Xexi i Óscar. No hi ha hagut opció per  a la reacció i abans de finalitzar el partit, el Premià ha fet dos gols més, un de penal, fins al definitiu 6-2. “Hem jugat contra un gran rival, peró no hem fet un bon partit. No hem jugat bé”, explica el tècnic del Broncesval, Javi Ruiz. Els montcadencs, que sumen cinc punts i no guanyen des de la primera jornada, jugaran la propera jornada al pavelló Miquel Poblet contra el CN Sabadell.