El Can Sant Joan masculí supera el cuer al primer matx del 2011 (69-41)

El conjunt femení cau derrotat per 3 punts contra el Ronçana (33-36)

L’equip masculí del CEB Can Sant Joan no va tenir cap problema per superar el Ronçana, el cuer, per 69 a 41 en un matx dominat des del començament pels locals. A la primera meitat, el partit va ser més igualat, tot i que sempre amb diferències àmplies per parts dels montcadencs. A la represa, el Can Sant Joan va sortir molt fort acabant de sentenciar l’enfrontament ja als minuts inicials del tercer quart.

D’altra banda, l’equip femení del CEB Can Sant Joan va perdre de només 3 punts (33-36) contra el Ronçana, en el primer matx del 2011. El partit no va començar molt bé per a les locals, que van encaixar un parcial de 0-8 que no van poder igualar fins al final de la primera part, que va acabar amb empat a 20. Al tercer quart es va repetir la història del primer. El Can Sant Joan es va bloquejar en atac i no va anotar fins al minut 6 de la represa. Malgrat tot, va aconseguir mantenir la igualtat en el marcador fins als darrers minuts del matx, on l’equip visitant va obtenir la diferència de 3 punts que li va donar el triomf final. Segons el cos tècnic, el conjunt montcadenc va estar molt espès en atac, movent la pilota amb poca fluïdesa i una defensa poc agressiva. El Can Sant Joan ha acabat la primera volta a la novena posició amb 5 victòries i 8 derrotes.