El CD Montcada aconsegueix la segona victòria de la temporada

El conjunt local buscarà la setmana vinent la primera victòria a casa

El CD Montcada, entrenat per Luis Fernández, va trencar ahir la imbatibilitat del Tàrrega a casa en vèncer per 0-1, amb un gol de Paco Tamudo al minut 66. El triomf, el segon fora de casa, permet al conjunt local abandonar la cua de la classificació de Primera Catalana. A les files del Montcada, que ahir va oferir una bona imatge, van debutar els tres fitxatges d’aquesta setmana: el migcampista Jordi Diéguez, el defensa Sergio Jiménez i el davanter Nacho Garzón.

El Montcada va jugar un futbol defensiu i molt endreçat, tot i que el Tàrrega va disposar de diverses oportunitats, sobretot a la primera part. El porter barceloní Salva va ser un dels millors jugadors del matx, sobretot per les aturades que va fer en la primera part. El tècnic s’ha mostrat molt content per l’important triomf d’ahir perquè, tal com a ha remarcat Fernández, és una manera de reafirmar la plantilla.
Fernández també ha parlat del debut dels tres fitxatges. L’entrenador ha fet una valoració positiva perquè han aportat molt a l’equip, tot i que només porten 3 dies entrenant.
L’assignatura pendent del CD Montcada és aconseguir un triomf a casa ja que, fins ara, tots els partits al nou estadi de la ferreria es compten coma derrotes. El Montcada ha guanyat dos partits, n’ha empatat dos i n’ha perdut dos. L’entrenador ha indicat que el fet de tenir tantes ganes de guanyar a casa crea en els jugadors un estat d’ansietat que els bloqueja, tal com va succeir al darrer matx contra l’Amposta. Fernández espera que això no es torni a produir el pròxim diumenge contra la Muntanyesa, ambdós empatats a 7 punts a la part baixa de la classificació.