El CD Montcada empata a Vic en un partit boig amb sis gols (3-3)

Al minut 13, els verds guanyaven per 0 a 2

El CD Montcada acumula tres jornades sense perdre i aquest diumenge un meritori empat al camp de l’UE Vic (3-3), cinquè classificat al grup 1r de Primera Catalana. Els vers han fet un partit molt seriós i s’han avançat dues vegades al marcador. Al minut 13, l’equip de Jordi Salvanyà guanyava amb un 0 a 2 gràcies a dues accions de Francisco Baena. El partit ha tingut un inici trepidant i els vigatans han retallat distàncies en el marcador en el minut 15. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al descans.

Als cinc minuts de la represa, l’UE Vic ha igualat el marcador amb el 2 a 2. Els verds no han sentit el cop i s’han tornat a posar per davant en el marcador gràcies a un gol aconseguit pel capità Norbert Sánchez al minut 62. Quan el CD Montcada ja acariciava la possibilitat de guanyar en un camp tan complicat ha arribat, a sis minuts del final, el tercer gol local que ha deixat el marcador en el definitiu 3 a 3. Amb aquest punt, els verds mantenen la novena posició amb 32 i la propera setmana rebran la visita d’un rival directe, l’UE La Jonquera.