El CD Montcada es deixa empatar contra el Palafrugell a 10 minuts pel final

Després d’un bon primer temps, els de Luis Fernández van abaixar la guàrdia al segon període

En el seu primer partit a casa de la primera volta, el CD Montcada no va poder donar una alegria completa als seus aficionats i va empatar contra el Palafrugell (1-1).
Els homes de Luis Fernández van començar el partit amb molta força. Als deu minuts, i després d’una bona combinació amb Paco Tamudo, Nacho Garzón va avançar als montcadencs. El domini va ser total pels locals, que van reclamar un gol anul.lat i un possible penal.
A la segona part, i tal i com ha passat en molts partits, el CD Montcada va baixar la seva intensitat en el joc. El domini va passar a mans del Palafrugell. Cardoso, que havia sortit al camp en el descans, va aconseguir el gol de l’empat a deu minuts del final. El porter montcadenc, Salva, va salvar un punt al evitar una altra ocasió de Cardoso, en l’últim sospir del matx.
A més de l’empat a casa i perdre el goal average particular amb el Palafrugell, la mala notícia va ser una altra expulsió d’un jugador montcadenc. Cabra va veure la targeta vermella directa a un minut del final.

Nacho Garzón, el golejador montcadenc, ha reconegut que l’equip va mostrar dues cares abans i després del descans. Després d’aquest empat, el CD Montcada ha baixat a l’onzena posició amb 26 punts. La próxima jornada tindrà un complicat partit, ja que juga a casa del líder, el Prat.