El CD Montcada perd 0-1 al camp del Vilafranca

Al matx d’ahir va debutar l’últim fitxatge local, el davanter Javier Macanaz.

El CD Montcada va tancar ahir la setmana amb una derrota per la mínima (1-0) al camp del Vilafranca, el quart classificat de Primera Catalana. Els montcadencs, que han sumat un punt dels últims sis en joc, es troben a la tretzena posició amb 19 punts. Al matx d’ahir va debutar amb la samarreta local l’últim fitxatge, el davanter Javier Macanaz.

El Montcada va jugar en la línia dels últims enfrontaments que l’ha fet encadenar cinc partits consecutius sense conèixer la derrota. Els homes de Luis Fernández ho van donar tot en un dels camps més difícils de la categoria. Ja al minut cinc, Nacho Garzón es va quedar sol davant del porter del Vilfranca, que li va fer falta però l’àrbitre només el va sancionar amb una targeta groga. En canvi, en una acció de Rangel, el col.legiat no va tenir problema per ensenyar-li la vermella directa i deixar el Montcada amb un home menys.

El tècnic s’ha mostrat indignat per l’actuació del col.legiat perquè considera que les seves decisions van influir en el resultat final.

Pel que fa les conseqüències de la derrota, l’entrenador ha tret ferro a l’ensopegada a Vilafranca, perquè és un desplaçament complicat. Luis Fernández ha indicat que cal seguir treballant en aquesta línia i aprendre de la situació.

El CD Montcada va perdre ahir contra el Vilafranca per 1-0 després de cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota. El conjunt de Luis Fernández jugarà el pròxim partit a l’estadi de la Ferreria contra el Morell, amb 15 punts a l’antepenúltima posició de Primera Catalana. El jugador Sergio Jiménez ‘Jimmy’ complirà el segon dels quatre partits de sanció que ha decidit el comitè de competició per agredir a un contrari en el matx contra el Peralada del passat dijous a casa.