El CD Montcada perd al camp del líder per 4-1

L’equip s’ha situat al quart lloc del Grup Primer de Preferent a 3 punts de la promoció d’ascens

El Montcada va perdre ahir al camp del San Cristóbal de Terrassa, el líder del Grup Primer de Preferent, per 4-1. La derrota ha allunyat una mica els montcadencs de la zona de la promoció d’ascens, que ara ocupa el Bellavista Milán amb 61 punts. El Montcada ha baixat a la quarta posició, però està a tan sols a 3 punts del conjunt de les Franqueses a manca de tres jornades perquè acabi la competició.

El partit no va començar gaire bé per als montcadencs, que al minut 23 ja perdien per 2-0 a causa d’un seguit d’errades defensives. El Montcada va millorar el joc i va aconseguir escurçar la diferència amb un gol de cap d’Israel. Abans del descans, el conjunt montcadenc encara va disposar d’una ocasió clara per marcar que no va aprofitar. A la represa, l’equip de José Manuel Jurado va fer tres pals i va tornar a crear una gran oportunitat per empatar que va desfer el porter terrassenc. El matx, però, es va trencar amb l’expulsió de Javi Ventas, una superioritat numèrica que el líder no va deixar escapar per endur-se els tres punts.

“Es van cometre massa errades en defensa”, ha dit el tècnic, José Manuel Jurado, qui s’ha mostrat optimista en la recta final de la lliga. El Montcada ha de guanyar els tres partits que resten i esperar una ensopegada del segon i tercer.