El CD Montcada perd el seu segon partit al camp del Tecnofutbol (4-1)

L’àrbirtre ha xiulat dos penals en contra dels verds que han acabat sent decisius

El CD Montcada ha encaixat la segona derrota consecutiva al grup 2n de Segona Catalana i ha perdut aquest vespre al camp del Tecnofutbol amb un contundent 4 a 1 que no reflecteix la igualtat durant els 90 minuts de joc. El partit, disputat a la Ciutat Esportiva Fundació Marcet, s’ha posat de cara a favor dels barcelonins quan Luis Pozzo ha obert el marcador en el minut 22. Amb aquest 1-0, s’ha arribat al final de la primera meitat. A la segona, i quan els verds estaven jugant millor buscant l’empat, ha arribat el segon del Tecnofutbol després d’un llançament de penal de Jorge Luis Garro al 54’. Nou minuts més tard, els barcelonins han ampliat el seu aventatge amb un segon gol de penal transformat per Santiago Córdoba. Fernando Hernández, amb un cop de cap a la sortida d’un córner, han retallar distàncies al minut 66, però el Tecnofutbol, al 84’, ha sentenciat definitivament el partit amb un segon gol de Córdoba. A la propera jornada, el CD Montcada, que encara no ha sumat cap punt, jugarà al camp de l’At. Sant Pol.