El CD Montcada perd en el debut a casa contra el Besòs Barón de Viver (0-1)

L’únic gol del partit ha arribat en el minut 59. Abans del descans, ambdós equips s’han quedat amb un jugador menys

El tècnic verd, Miguel Ángel Romero, segueix la jugada d'Enric Capel
Rafa Jiménez

El CD Montcada no ha començat amb bon peu el seu retorn a la Segona Catalana i ha perdut aquest diumenge en el debut a l’estadi de la Ferreria contra el Besòs Barón de Viver (0-1). La primera meitat ha finalitzat sense gols i abans del descans ambdós equips s’han quedat amb un jugador menys. L'àrbitre, Xavier Codina Casanovas, ha expulsat el montcadenc Adrián Simón i el visitant Samuel Burrut quan el verd ha respost amb un cop de peu sense la pilota en joc a un cop a la cara del seu rival.

Al minut 59, un gol del defensa Cristian Carriqui ha avançat el Besòs Barón de Viver, que ha estat capaç de mantenir el resultat favorable fins aconseguir la victòria final en el seu primer partit a Segona Catalana després de l'ascens de la passada temporada. A la propera jornada, el CD Montcada visitarà diumenge el camp del Tecnofutbol.