El CD Montcada suma la segon victòria en tres dies

El filial guanya a casa l’Olot (2-1) i a Vic (3-4)

El conjunt de Rafa Castilla va superar l'Olot a casa

El juvenil del CD Montcada ha aconseguit la seva segona victòria en tres dies. Si el dimecres va guanyar per 3 a 4 al camp de l’OAR Vic, avui ho ha fet a casa davant l’UE Olot per 2 a 1. D’aquesta manera, els montcadencs continuen escalant posicions i agafant moral de cara a la resta del campionat. Els homes de Rafa Castilla han començat molt bé. De fet, al minut 4 Quim Trias ha fet el primer després d’una gran jugada personal. És el seu quart gol en quatre partits. I pocs minuts més tard el mateix Quim Trias ha estat apunt de fer el segon després d’una gran jugada de contraatac col·lectiva. Al primer tram del partit la parella Quim-Fernando s’ha entés molt bé. Fernando, un davanter alt que recorda pel seu joc i pel seu físic a Quim Solano, clavava la defensa per a que Quim Trias aprofités la seva velocitat.

El partit s’ha anat igualant a poc a poc. L’Olot ha començat a dominar el partit i el Montcada aprofitava les contres per crear perill. En el minut 35 Dani ha empatat per l’Olot. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la segona part els visitants han continuat dominant el partit. El Montcada no ha mostrat el mateix bon nivell de joc que a la primera part. Tot i això, ha estat ben plantat al camp i ha tingut ocasions. De fet, una d’elles ha acabat amb gol. Era el minut 68 i David ha aprofitat un error del porter visitant per enviar la pilota al fons de la xarxa.
Als últims minuts S’ha mantingut la mateixa tònica, i, tot i patir una mica, el Montcada ha aconseguit tres punts importantíssims que el fan ser optimista de cara al futur.
Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci pel Sr. Antonio Ortega Gil, soci número 1 del Montcada que va morir aquesta setmana.