El CD Montcada suma tres punts d’or davant el Poble Sec (4-1)

Els montcadencs han remuntat el gol inicial dels visitants

El CD Montcada s'ha deixat els nervis als vestuaris i ha estat molt superior al Poble Sec.

El CD Montcada continua depenent d’ell mateix per mantenir-se a la Primera Catalana després de sumar tres punts d’or aquest matí a l’estadi de la Ferreria davant el Poble Sec (4-1). El cuer, ja descendit, s’ha aprofitat d’un mal inici del CD Montcada per avançar-se en el marcador al minut 5. Els verds no estaven gairen endollats al joc i han notat els nervis d’un partit tan important. Norbert ha començar a donar-li llum a l’afició gràcies a un gol al minut 30. Amb l’empat a un gol, i després d’una primera meitat dels locals molt discreta, s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat una història ben diferent. El CD Montcada s’ha deixat els nervis als vestuaris i ha estat molt superior al Poble Sec. Només començar la segona meitat, Tamudo ha fet el 2 a 1. Cinc minuts més tard, Sergio, de penal, ha augmentat les distàncies amb el 3 a 1. En el 74′, Quim culminava una molt bona segona part dels verds, fent el definitiu 4 a 1, un marcador que s’ha quedat curt ja que Pacheco ha estavellat una pilota al pal.

Amb aquests tres punts, i manca de quatre jornades per al final de la lliga, el CD Montcada dóna un pas important cap a la salvació. La derrota del Sants amb l’Olesa li permet pujar un lloc a la classificació i afrontar, amb més optimisme, el complicat partit de la propera setmana al camp del Vic. “Hem fet el que calia, sumar els tres punts i depenem de nosaltres per aconseguir l’objectiu de la salvació”, ha comentat el president del club, Modesto ‘Tato’ Sánchís després dels 90 minuts de joc.